PERSOONLIJK ADVIES VOOR EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM

              Intake gesprek

    (gemiddeld 60 à 90min)

                        75€

         Opvolgconsultatie

         (gemiddeld 30min)

                          26€

Tijdens dit kennismakingsgesprek ga ik samen met de patiënt nadenken hoe we een nieuwe levensstijl stapsgewijs kunnen aanpakken. Aan de hand van een grondige anamnese, bloedresultaten, medische gegevens en een grondige voedingsanamnese geef ik bij het eerste consult een infomapje mee alsook de eerste richtlijnen die we al kunnen aanpakken. Het gesprek wordt afgerond door een lichaamsanalyse om het beeld te vervolledigen en dat wordt ook besproken rekening houdende met de doelen van de patiënt. Binnen de week stel ik dan een persoonlijk dagschema op en dat stuur ik dan via mail door.

Bij opvolgconsultaties overloop ik samen met de patiënt hoe het voedingspatroon veranderd is en hoe we samen nog verder aan gedragsverandering kunnen werken.

De evolutie van de lichaamsanalyse wordt telkens besproken en het gesprek wordt afgerond met nieuwe info. De ene consultatie sta ik stil bij receptjes, de andere rond etiketten leren lezen, tips op vol te houden en uw doel te bereiken, m.a.w. werken rond bewustwording.

Kan je jouw afspraak niet nakomen, gelieve dan minstens 24u op voorhand TELEFONISCH contact op te nemen.

 

Indien je in het kader van diabetes in aanmerking komt voor een (voor)zorgtraject, dan heb je recht op een tussenkomst van het RIZIV voor 2 consultaties van 30 minuten per kalenderjaar. Voor de terugbetaling dien je een attest aan te vragen en te laten ondertekenen door de huisarts of specialist.

 

Bijna alle mutualiteiten (ziekenfondsen) komen deels tussen in de kosten voor het consulteren van een erkend diëtiste.


Voor meer informatie kan je terecht op de site van jouw ziekenfonds.